Community

 

Heb je nood aan  een groep mensen om zich heen die je  uitdaagt, motiveert en inspireert?

Gelijkgezinden?  Praten over kwalen en problemen van dik zijn zonder kritiek te krijgen? Je verhaal vertellen en verbinden met dames zoals jij. Voelen dat je er niet alleen voor staat.

 

Door dik en dun maakt haar naam waar.

Deze gemeenschap is een veilige haven.

Een warm bad van (h)erkenning.

 

Verbinden als krachtbron.

Een plaats voor dikke vrouwen waar ervaringen, gevoelens, vragen en twijfels een plaats krijgen maar ook waar wijsheid, ideeën en inzichten gedeeld worden.

Waar we elkaar de kracht geven om verder te gaan door samen te dragen, te delen en te verbinden en een stukje therapie te zijn voor de ander.

Respect tonen door niet te roddelen en iemand in waarde te laten.

Samen sterk maar ook kwetsbaar, zorgen voor veiligheid voor iedereen.

Waar we elkaar de kracht geven om verder te gaan door samen te dragen, te delen en te verbinden en een stukje therapie te zijn voor de ander.

Samen sterk maar ook kwetsbaar, zorgen voor veiligheid voor iedereen.De krachten bundelen voor onszelf maar ook voor de wereld om een zachtere plaats te creëren.

Een warm nest.

Dit is wat Door dik en dun. wil zijn, een online vrouwencirkel, een community voor elkaar en door elkaar.

Door dik en dun.

 

Vrouwencirkels

Al eeuwenlang komen vrouwen bij elkaar in vrouwencirkels, hier worden verhalen en gebeurtenissen verteld, rituelen uitgevoerd, geheimen van het leven doorgegeven en besproken wat er omgaat in de gemeenschap.

Zeker in een wereld die alsmaar harder wordt en ieder individu voor zichzelf moet zorgen en waar mannelijke waarden bijna de norm zijn, is het nodig dat wij als vrouw 

doen waar we goed in zijn, namelijk verbinden, om onze zachte kracht zichtbaar te maken en een beetje balans te brengen. 

Door als vrouw overeind te staan in een wereld die nog steeds gericht is op mannen, en om aan alle eisen, verwachtingen en regeltjes te voldoen verliezen we steeds meer onszelf, onze authenticiteit. 

Sterk zijn, geen zwakte tonen en passen in het perfecte plaatje is de norm.

 

Maar wat als je niet in die hokjes past en ook niet in een hokje geplaatst wil worden en gewoon echt jezelf wil zijn?

 

In ons geval als dikke dames gewoon gezien willen worden zoals we zijn en om wie we zijn. Niet moeten afvallen om welke reden dan ook. Maar gezond en voluit van het leven genieten zonder al die wijzende vingertjes, goedbedoelde adviezen.

Je kan je best doen om staande te blijven, maar toch kan het voelen dat je er alleen voor staat, dat je het allemaal zelf moet doen en dat het je allemaal te veel wordt. 

Dan is de community Door dik en dun. wat voor jou.